سفارش تبلیغ
صبا ویژن
نوای دل

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 

      

 اشک در چشمان آسمان، حلقه زده است. سال‏هاست زمین بغض خود را فرو می خورد و درونش پر از آتش است. فقط تلنگرى دیگر باعث فوران این بغض فرو خورده خواهد شد. فراتش از شرم به سرعت مى‏دود تا نگاهش به نگاه علقمه گره نخورد و هر آنچه در ساحل دیده فراموش کند. هنوز بوى دود از خاطره بیابان به مشام مى‏رسد. دل به استقبال محرم مى‏آید!
ظهرها خورشید از بهت، خیره خیره به زمین مى‏نگرد. انگار بعد از این سال‏ها هنوز روز واقعه را باور نکرده است. عصر که مى‏شود آن‏قدر تلخ نگاهش را از روى زمین بر مى‏دارد که اندوهش در هواى غروب منتشر مى‏شود. اینجا هر روزش روز واقعه است. اینجا هنوز گوش بیابان از نداى «هل من ناصر ینصرونى‏» زنگ مى‏زند و پشت زمین « انکر ظهرى‏» تیر مى‏کشد. در شیار ذهن هر نخل بر ساحل علقمه صداى فریاد «یا اخا ادرک اخا» حک شده است. این خاک هنوز بوى یاس مى‏دهد. گوش هنوز در حسرت شنیدن آخرین «لاحول ولا قوة الا بالله‏» وامانده است. به هرکجا بنگرى تکثیر «هیهات من الذله‏» را در ذرات وجود حس خواهى کرد.
صداى زنگ کاروان آفتاب به گوش مى‏رسد. هر سال خاطره یک کاروان، به این صحرا قدم مى‏گذارد.

 

محرم که مى‏شود کاروان غم به دل اهل زمین و آسمان کوچ مى‏کند.
 
آی بچه ها : محرم رسید.....

کاروان کربلایی ها داره میرسه…

بیرق های عشق رو میبینی...

روز عاشورا دیگه این بیرق ها اینجوری نیست...

بوی محرم حسین(ع) به مشام میرسه...

نمی دونم چرا هر موقع تقویم رو نگاه میکنم دنبال اینم تا بدونم محرمش  کِـی می رسه...

وقتی محرم نزدیک میشه توی دلم دعا میکنم که...

خدایا میشه : این بار، صدای مسلم(ع) به ارباب برسه و دیگه کاروان به کربلا نیاد !!! 

خدایا میشه: این بار راه کاروانیان عوض بشه و اصلا کسی ندونه راه کاروان کجاست!!!

خدایا میشه: آفتاب صبح دهم محرم طلوع نکنه !!!

خدایا میشه: این بار علی اکبر(ع) دیگه تشنه نباشه و بابا شرمنده کام عطشان پسر نشه!!!

خدایا میشه: این بار که پدر، پسر رو به روی دست میگیره تیری به گلوی شیر خوار نخوره!!!

خدایا میشه: این بار زنان اهل بیت رسول الله(ص) با کاروان نیومده باشند کربلا !!!

خدایا میشه: دیگه عباس(ع) شرمنده اهل خیام نشه و آب به خیمه ها برسه !!!

خدایا میشه......؟ ؟ ؟

امٌا چه میشود کرد دست تقدیر کاروان را به کربلا میرساند و همه چیز تکرار میشود ...

و  عاشورا…

743532d7zvrepqh0.gifتا قیامت همه جا ، محشر کبرای تو برپاست.حسین743532d7zvrepqh0.gif

برگرفته از وبلاگ

شیدای سبز






نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 93 مهر 30 توسط سید علی افشاری (منتظر افرا)

سلام من به محرم به غصه و غم مهدی . نوای دل

حسیــن جان!

راست گفته اند عالم از چهار عنصر تشکیل شده : آب-آتش-خاک-هوا

آبـــی کـه از تو دریغ کردند

آتشی که در خیمه گاهت افتاد

خاکی که شد سجده گاه و طبیب دردها

وهــوائـی که عمریست افتاده بر دلها

ترکیب این چهار عنصر می شود: کـربـــلا

السلام علیک یا اباعبدالله . نوای دل

تا قیامت همه جا ، محشر کبرای تو برپاست.حسین

باز این چه شورش است که در خلق آدم است . سیدعلی افشاری






نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 93 مهر 30 توسط سید علی افشاری (منتظر افرا)

یا حسین (ع)

 

تاسوعا

عاشورا

تسلیت

گام های محرم ناگزیر از رسیدن به سر منزل تاسوعا و عاشورای حسینی است. محرمی که با نام حسین(ع) پیوند خورده و هر یک از ایامش فکرها و دل ها را متوجه روزی می کند که بزرگ ترین مصائب دنیا را بهمراه دارد و با تاملی در چگونگی حوادثی که آنزمان در کربلا اتفاق افتاد اشک غم را در سوگ برترین انسان های عالم جاری می کند ...

تاسوعا و عاشورای حسینی تسلیت . نوای دل

راز ماندگاری عاشورا را در الهی و خدایی بودن این قیام باید جست.

در حادثه عاشورا هیچ معیاری جز رضایت خداوند و انجام تکلیف الهی موضوعیت نداشت.

عاشورا نمایشگاهى بود که در آن ابعاد مختلف اسلام به نمایش گذاشته شد.

و واقعه ی عاشورا برای زنده نگه داشتن دین پیامبر اسلام(ص) و الگو قرار دادن راه و رسم آزادگی به بار نشست.

شهادت مظلومانه سید الشهدا(ع) و یارانش در کربلا، تاثیری بیدارگر و حرکت آفرین داشت،

و امتدادهای آن حماسه ی بزرگ در طول تاریخ، جاودانه ماند تا انسانهاى دیگر از آن الگو بردارى کنند،

و در هر جامعه ‏اى که شرائط ظالمانه ی زمان امام حسین(ع) را پیدا کرد قیام حسینى به راه افتد.

چون امام‏ حسین(ع) دیگر مختص به یک زمان و مکان خاص نیست و

براى همیشه تاریخ است و چون روحى در کالبد اجتماع بشری همچنان حضور دارد.

 ایام عزای خاندان آل الله تسلیت . سیدعلی افشاری

عالم ، همه خاک کربلا بایدمان

پیوسته به لب ، خدا خدا بایدمان

تا پاک شود ، زمین ز ابنای یزید

همواره حسین ، مقتدا بایدمان

فرا رسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی

که یادآور رشادت‌ها و مظلومیت‌های خاندان پاک رسالت است

تسلیت باد






نوشته شده در تاریخ سه شنبه 92 آبان 21 توسط سید علی افشاری (منتظر افرا)

به نام خدای منان

کربلا مظهر زیبایی است. کربلا، حماسه است

حماسه ای از جنس عشق وگذشت

«عشق» در تکوین و شکل گیری حماسه کربلا و زیبا ساختن این صحنه هایی که خلق شد یقینا بسیار جایگاه بلندی دارد

السلام یا اباعبدالله. نوای دل

کربلا حماسه ای زیبا با رنگین کمانی از شجاعت، عشق ، گذشت و جانبازی است که بر محور عاطفه جریان دارد. لحظات شورانگیز ولایتمداری کاروانیان در برابر امام و حجت الهی و یا محبت های پدر و فرزندی و عمو برادر زاده و یا خواهر و برادر....به راستی تا کنون چقدر به نمایش زیبایی ها و صحنه های لطیف عاشورا و کاروانیان گسیل شده به کربلا پرداخته ایم؟
کربلا ماءمن زیبایی های شورانگیز
حجة الاسلام علی اکبرمظاهری در این مورد می گوید: «کربلا ، سرشار از همان زیبایی گمشده ای است که اگر جامعه ما آن را بیابد وآن لطافت ها را در زندگی روزمره جای دهد، به بسیاری ازسعادتها خواهد رسید و کمبود های جامعه جبران می شود. امام حسین (ع) نشان داد که چگونه دراوج رنج می شود زیبا زندگی کرد، چگونه معنویتی که در دین ما هست می تواند خالق صحنه های بسیارزیبا وجاودانی باشد». وی ادامه می دهد: «برخوردهای الهی امام حسین (ع) و کاروانیان در این سفر پر مخاطره، زیبایی های صبوری مسافران صحرای تفتیده نینوا را مضاعف می کند، و این عاطفه و محبتی است که نسیم خدا در آن موج می زند. البته بین حادثه ای که برای ما زیبا و باشکوه باشد با حادثه ای که صرفاً ما را تحت تأثیر عاطفی قرار دهد تفاوت بسیار است.به عنوان مثال شما با شنیدن خبردلخراش بعضی حوادث، عاطفه تان تحریک می شود، ناراحت می شوید، سعی می کنید که آن رافراموش کنید و حتی ممکن است ازشنیدن آن خبر پشیمان شوید. اینجا صرفاً عاطفه شما تحریک شده وچون آن حادثه تلخ توأم با حماسه نبوده ، لذا زیبا وتماشایی نیست ، اما ماجرای کربلا زیباست و زیبایی این حادثه به جنبه حماسی وعرفانی آن برمی گردد .»
از ترسیم زیبایی های کربلا غافل مانده ایم
این استاد اخلاق با اشاره به دلدادگی کاروانیان همراه سید الشهدا(ع) اظهار می دارد: «همراهیان امام حسین(ع) در این سفر شور انگیز به عشق و محبت امام و حجت خدا راهی سفر شده اند و این نقطه آغاز ترسیم زیبا ترین صحنه های عاشورایی است و اگر چنین نبود، ما امروز قطعاً کربلا را به فراموشی می سپردیم. احساس زیبابینی از کربلا را همه کم وبیش دارند، اما این احساس کم فروغ است و ما خلا این احساس را درزبان نسل نو مشاهده می کنیم ، زیرا سال هاست در مورد وفاداری حضرت عباس (ع) نسبت به برادر و حرمتی که برای ایشان قایل است گفته ایم و می گوییم اما هرگز این ظرافتهای عاطفی را به زندگی اجتماعی وارد نکرده ایم. نسل نو جز صحنه های جنگ و خونریزی و شهادت و غارت اهل بیت (ع) چیزی نمی داند و این در حالی است که آن همه محبتهای انسانی و الهی برجسته در پس مصیبت ها و قتال پنهان مانده اند». وی تصریح می کند: «نسل جدید وقتی با ماجرای کربلا مواجه می شود، بیشتر دوست دارد اززاویه زیبایی به کربلا نگاه کند و وقتی می بیند دیگران کمتر به این زاویه توجه نشان می دهند و هر چند از شنیدن صحنه های درد آور شهادت و آوارگی خاندان پیامبر هر دلی سوگوار می شود، اما این همه پیام انسان ساز و زندگی بخش عاشورا نیست.
راز ماندگاری نهضت عاشورا
اما راز ماندگاری نهضت سترگ عاشورا و صحنه های لطیف جانفشانی کاروانیان برای امام حسین (ع) چیست؟ این کارشناس دینی می گوید: «کاروانیان بی هدف همراه حضرت نیامده بودند، بلکه این عطوفت سرشار حضرت آنها را تسلیم قضای الهی کرده بود. ضمن این که این عطوفت ها و علاقه ها با گذشت هزار و اندی سال از ماجرای کربلا در پس پرده ماند ه اند، این در حالی است که کسانی در قیام عاشورا نقش آفرینی کردند که هیچ نسبت سببی با سید الشهدا(ع) نداشتند، اما پس از شهادت، حضرت سر آنها را به مهر و کرم در آغوش گرفتند و برای آنها دعا کردند. که این مسأله نشان از اوج محبت امام حسین (ع) نسبت به محبین ایشان است.واقعا چقدر به این مساله پرداخته ایم؟ آیا این مهم مربوط به بلندی مقام ایشان در مقابل افراد سطح پایین تر است؟ یا این که معرفت الهی پشتوانه این حرکت انسانی و الهی است. و یا کودک 6ماهه امام که یکی از شور انگیز ترین صحنه ها را با حنجر بریده خلق کرد و ما از آن تنها با برگزاری یک همایش آن هم یک بار در سال می گذریم.»
کربلا و ترویج محبت و انس در خانواده
مظاهری با اشاره به جریان الفتی که میان خانواده امام حسین (ع) در کربلا دیده می شود، می گوید:« رباب، یکی از همسران امام حسین(ع) است که در کربلا همراه ایشان حضور دارد.نقل است پس از شهادت امام، تا انتهای عمر در سایه ننشست و به احترام لحظاتی که پیکر سید الشهدا زیر آفتاب سوزان نینوا قرار داشت، تا انتهای عمر روزها در آفتاب سوزان و بدون سایبان می نشست و سوگواری های جانسوز می کرد. براستی زوجهای امروز کجای این معادله عاطفی قرار دارند؟ چقدر به همسران خود محبت می کنند؟این یک درس بزرگ از زیبایی های سرشار کربلاست».
وی علاقه و محبت میان حضرت زینب (س) و امام حسین (ع) را چنین ترسیم می کند: «در کربلا همه جوانان یک به یک به میدان رفتند و شهید شدند، زینب (س) فرزندان خود را به میدان رزم می فرستاد و پس از شهادت آنها حتی برای دیدن پسرانش جلو نمی آمد، مبادا دل برادرش از دیدن صحنه وداع مادر و فرزند بلرزد...واقعاً این درس برای خواهر و برادران امروزی بسیار شگفت آور است. براستی چقدر به این زیبایی ها تاسی می کنیم؟ چرا زندگی های مدرن امروزی عواطف خواهر و برادران را از بین برده است. تأکید می کنم، برگردیم به خود و منشور رنگین زیبایی های کربلا ر ا از دل مصیبت ها و نوحه ها بیرون بکشیم و به آن جمله شور انگیز زینب ( س) در مقابل یزیدیان بیشتر فکر کنیم که فرمود: «ما رایت الا جمیلا؛ جز زیبایی ندیدم... ».
عوام زدگی، آفت ترسیم زیبایی های کربلا
حجة الاسلام مظاهری عوام زدگی و نگاه سطحی را نقطه مقابل زیبایی های کربلا می داند و تاکید می کند: «ماجرای زندگی بخش کربلا و قیام سید الشهدا (ع) این روزها درگیر عوام زدگی و سطحی انگاری شده و بیشتر خون و خشونت و کشتار در این جریان نمود پیدا کرده و این در حالی است که باید جلوی این روند را بگیریم .به جای اینکه نسبت به کربلا دید عمیقی پیدا کنیم تنها برای تحریک احساسات مردم نگاهی سطحی به این حادثه داریم .در حالی که ما باید برای نشان دادن زیبایی های واقعه عاشورا مردم را عمیق کنیم .»وی در آسیب شناسی این مساله می گوید: «این روزها به تعبیری آدمهای با ذوق یا کم داریم یا کشف نکرده ایم ویا اینکه به آنها میدان عمل نداده ایم. نسل نو می خواهند با کربلا جان خود را طراوت ببخشند. غم کربلا را با آگاهی درخود جای دهند، به نحوی که تاثیر گذار باشد وتا مادامی که آگاهی لازم ایجاد نشود تأثیر نخواهد داشت».






نوشته شده در تاریخ شنبه 92 آبان 18 توسط سید علی افشاری (منتظر افرا)

باسمه تعالی

 باز کم کم از افق آمد برون ماه غم ماه شهادت ماه خون 

ایام محرم تسلیت . نوای دل

از کم کم از افق آمد برون                 ماه غم ماه شهادت ماه خون

 

ماه هجرت ماه حق  ماه جهاد             ماه همت ماه سعی و اتحاد

ماه شام و کوفه و کرببلا                            ماه حمل پرچم قالوبلا

ماه اخلاص و ارادت ماه عشق            ماه قربانی شدن در راه عشق

ماه پیکار حقیقت با فریب                  ماه نصر و مژده ی نصر قریب

ماه سعی و اتحاد و اتفاق                 ماه پیروزی ایمان بر نفاق

ماه رزم مومنین با مشرکین               ماه پیروزی دین بر کفر و کین

ماه اعلام جهاد عدل و نور                 بر علیه ظلم و استبداد و زور

ماه بذل جان و ماه ترک سر               ماه بت ها را شکستن با تبر

ماه ترک جاه و تودیع مقام                 ماه ثارالله ماه انتقام

ماه جولان رژیم پست خواه                ماه شمشیر خدا در دست ها

ماه آزادی و امید و پیام                     ماه پرچم های خونین  قیام

ماه کشتی نجات روی خون               ماه عطر انقلاب و بوی خون

ماه غم ماه محرم ماه نور                  ماه قطع سلطه ی سلطان جور

ماه بیداری و بی زاری ز خواب            ماه صبر و اختیار و انتخاب

ماه جنگ حریت با بندگی                  ماه مرز بین مرگ و زندگی

ماه تغییر قضا و سرنوشت                 ماه ره بردن به دوزخ یا بهشت

ماه از شوق شهادت پر شدن             ماه تعیین مسیر و حر شدن

ماه رفتن در صف بدر و حنین               ماه پیوستن به اصحاب حسین

گر ببارد تیر بر تابوت ها                     کند باید ریشه ی طاغوت ها

کی سخن در پرده می گوییم ما                   بعد از این خون را به خون شوییم ما

گر جدا گردد ز پیکر دست راست                   باز از قرآن حمایت کار ماست

با شهادت تا هم آغوشی کنند            شیرخواران هم کفن پوشی کنند

سینه ها را گر شکافد تیرها               خون شود پیروز بر شمشیرها

دیده ها وقتی که در خواب شب است  این زبان حال مهتاب شب است

اقتدا چون بر خمینی کرده اند             رفتگان کاری حسینی کرده اند

گر چه دیگر زندگی جان بر لبیست       در خور ما نیز کاری زینبیست

ما اسیر نا امیدی نیستیم                 ما حسینی ها یزیدی نیستیم

از شکست اینجا حکایت کی کند                  وز جدایی ها شکایت کی کند

هیچ می دانی که این ره راه چیست    هیچ می دانی محرم ماه چیست

ماه در راه خدا جان دادن است           ماه هفتاد و دو قربان دادن است

ماه اسرار شهادت گفتن است           ماه بیداری و در خون خفتن است

ماه دل از نا امیدی کندن است           ماه دشمن را به خاک افکندن است

ماه در راه هدف کوشیدن است          ماه لبیک و کفن پوشیدن است

ماه استمداد از آن قوس الوراست       آن که خون خواه شهید کربلاست

ای پیمبر را تو ختم الاوصیا                 ای پناه بی کسان مهدی بیا

شور ایمان و ولای ما ببین                 کل ارض کربلای ما ببین

قطره قطره خون ما دریا شده             روزها هر روز عاشورا شده

شاعر: محمد جواد غفور زاده(شفق)






نوشته شده در تاریخ سه شنبه 92 آبان 14 توسط سید علی افشاری (منتظر افرا)
مرجع دریافت ابزار و قالب وبلاگ
By Ashoora.ir & Blog Skin

==============================================