ميلاد دو نور الهي مبارك
امروز صفا با دل وجان همراه است
آنگاه انسان در در لحظه اي خود را در محضر فرستاده خدا حس ميکند ...آنگاه انسان مي خواهد لحظه اي در تنهايي خود به آرامش بدون واسطه دست يابد...آرامشي پايان ناپذير..شور انگيز...طرب انگيز...انگاه در آن سوي سکه اضطراب وتشويش جسم مادي ..تماشاي جهاني فراخ وفربه از نسيم رحمت دوست پنهان است...خداوند بر هديه خود بر بشر و رحمت خود بر آدميان..و بر صفتي از اصفات خود درود مي فرستد...و چه زيباست سلام خدا را با نداي ملکوتي شنيدن....ما را به عرش مي برد و به فکر وا مي دارد
الصلات و السلام عليك
سلام و درود پروردگار بر تو
عليك يا رسول الله
بر تو اي رسول خدا
الصلات والسلام عليك
عليك يا حبيب الله
بر تو اي محبوب خدا
عليك يا سيدي
بر تو اي سرور من
عليك يا سيد الاولين والآخرين
بر تو اي سرور اول و آخر تمامي انسانها
امام صادق عليه السلام علم را چگونه تعريف ميکند؟امام جعفر صادق عليه السلام در مورد مسائل مختلف تعريفهاي بسياري دارد، ايشان علم را اينگونه تعريف کرده است: "هر چيز که به آدمي بياموزد علم است" و عقيده داشته که بعد از اجراي احکام دين براي يک مسلمان واجبتر از ادب و علم چيزي نيست. جعفر صادق عليه السلام متوجه شده بود که ادب و علم علاوه بر اين که فرهنگ مذهبي شيعه را تقويت مينمايد وسيله تقويت مسلمين در قبال ساير اقوام است و طوري ادب و علم در دنياي اسلامي وسعت به هم رسانيد که قرن چهارم هجري قرن طلائي ادب و علم در جهان اسلامي گرديد و اروپائيان از علوم اسلامي خيلي استفاده کردند. با اين که در فرهنگ مذهبي جعفر صادق عليه السلام عرفان رکن چهارم بوده او فراگرفتن عرفان را از واجبات نميداند اما علم و ادب را جزو واجبات بشمار ميآورد و واضح است که از واجبات ديني نيست بلکه از واجبات زندگي فردي و اجتماعي مسلمين بشمار ميآيد .
احاديثي از پيغمبر اكرم(ص) 305.هر که تنگدستي را مهلت دهد تا گشايش يابد ، خدا گناهش را مهلت دهد تا توبه کند . کنز العمال ، ج 6 ، ص 214، ح (15392) 306.هيچ کس به چيزي بهتر از سجده نهان ، به خدا تقرب نمي جويد . کنز العمال ، ج 3 ، ص 24، ح (5269) 307.اندکي که کفايت کند ، بهتر از بسياري است که مايه بطالت شود . کنز العمال ، ج 3 ، ص 394، ح (7111) 308.هيچ کس آن قدر که من در راه خدا اذيت ديدم ، اذيت نکشيد . کنز العمال ، ج 3 ، ص 130، ح (5818) 309.هر که استغفار کند ، خدا براي او از هر غمي گشايش و از هر تنگنايي مفري پديد آرد ، و او را از جايي که انتظار ندارد روزي دهد ، زيرا گناه مانع فيض و رزق است و استغفار گناه را مي شويد . مسند احمد ، مسند بني هاشم ، ح (2123)